HONDENCRÈCHE

Een vertrouwd adres voor uw hond als u overdag werkt of te weinig tijd hebt om uw hond uit te laten? De hondencrèche van De Lindenberg biedt uitkomst.

 

Dagopvang voor uw hond
In de hondencrèche zit uw hond niet alleen. Er is alle tijd en ruimte om te spelen met andere honden. Uw hond wordt vanzelfsprekend meerdere keren per dag uitgelaten.

 

De crèchehonden hebben binnen ons pension een eigen vaste plek. Zij verblijven samen met andere crèchehonden, met wie ze dikwijls maatjes worden. Omdat de crèchehonden ´s avonds weer naar huis gaan, laten we hen niet samen verblijven met de logeerhonden.

 

Onze dagopvang voor uw hond is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. U kunt uw hond brengen tussen 08.00 en 9.00 uur en ophalen tussen 16.00 en 18.00 uur. U mag uw hond zelf ophalen uit de crèche.

 

De kosten voor de hondendagopvang zijn: (vanaf) €8,50. Deze prijs geldt als uw hond langere tijd minstens twee keer per week de hondencrèche bezoekt. De meeste crèchehonden komen uit de directe omgeving: Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Breda, Rucphen en Roosendaal.

"In de ‘hondenhuiskamer’ heeft mijn hond echt maatjes. Ik heb direct voor de volgende vakantie gereserveerd."

Karin van Schie

Volg ons Wilt u op de hoogte blijven van nieuws? Volg ons op Facebook